Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın uçması görmek

Rüyada yılanın uçması görmek

Rüyada yılanın uçması görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın uçması gördüyseniz:

  • Her şeyi başarabilecek güçtesiniz.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan sarı yılan görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada yılan uçtuğunu görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, işlerinin çok iyi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük uçan yılan görmek malının ve aşının da çoğalacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada uçan yılan öldürmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın uçmasını görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek sorunların çözüme kavuşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerin yolunda gideceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments