Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek kalabalık günler geçirileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada at kuyruğu kesmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işarettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments