Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, onların başarıları ile gururlanacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek dertlerin ortadan kalkacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada at kuyruğu kesmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendine döneceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalet eder.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, verilen  sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işarettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek kazançlı bir döneme girileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments