Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kuyruğu kesmek

Rüyada at kuyruğu kesmek

Rüyada at kuyruğu kesmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada at kuyruğu kesmek gördüyseniz:

  • Belli başlıklarda harekete geçmeden önce gerçekleri öğrenmek için daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada at kuyruğu kesmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, huzurlu, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, canlanacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, küskünlük yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını at kuyruğu görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, ailesini kaybedeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments