Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın dilini ısırmak

Rüyada yılanın dilini ısırmak

Rüyada yılanın dilini ısırmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini ısırmak gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Rüyada yılanın dilini ısırmak manevi anlamda çok yol katedileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi dilini ısırmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dil ısırmak istenen herşeye kavuşulacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dilini ısırmak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının dilini ısırmak yazgısının güzelleşeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada dilini ısırdığını görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun dilli yılan görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatal dilli yılan görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments