Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Rüyada kobra yılanı öldürmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hastalanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada kobra yılan öldürmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kobra yılanı görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kobra yılan görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kobra yılan görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Rüyada renkli kobra yılanı görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kobra yılan görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments