Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yılanı ısırdığını görmek

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, adının ülke dışında yayılacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada su yılanı ısırdığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilir planlarınızı özel kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yılan ısırmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, rızıksız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek iş yeri sahibi olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments