Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek başarının garantileneceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Mesleğinizin size sempatik gelmemesi ya da çevrenizdeki kişilerin baskısıyla pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada ayağını yılan ısırmak gitmediği yerlere gideceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işarettir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin ayağını ısırdığını görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını ısırmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada ayağı köpek ısırmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayallerinin gerçek olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet eder.

Rüyada karıncanın ayağını ısırdığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments