Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan ısırmak

Rüyada yeşil yılan ısırmak

Rüyada yeşil yılan ısırmak çözüm yolları bulamayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hem verimi yükselteceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, işlerin başına geçeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan ısırmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, esenliğe kavuşulacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi yılanın ısırdığını görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını ısırmak evlerine dünürcü geleceğine, fakirleşeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağını yılan ısırmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz yılanın ısırdığını görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye işarettir.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek hataların düzeltileceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments