Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kara böceğin ısırdığını görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments