Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, rahata kavuşmaya, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hastalıkların sona ereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek mutluluğa ve neşeye, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada elini yılan ısırmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments