Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ısırdığını görmek

Rüyada yılanın ısırdığını görmek

Rüyada yılanın ısırdığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek isteklerinin erteleneceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yılan ısırmak görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, üstünlük elde edeceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yılanın ısırdığını görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, kafa dağıtacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments