Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin ağzını kapamak

Rüyada köpeğin ağzını kapamak

Rüyada köpeğin ağzını kapamak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin ağzını kapamak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada köpeğin ağzını kapamak sorunlarını çözebileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın ağzını kapamak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada basını kapamak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapamak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet eder.

Rüyada pencere açıp kapamak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalettir.

Rüyada ışıkları kapamak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gözünü kapamak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan kapamak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments