Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı açmak kapamak

Rüyada kapı açmak kapamak

Rüyada kapı açmak kapamak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, şansının bahtının açılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı açmak kapamak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Rüyada kapı açmak kapamak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, dertlerin bölüşüleceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı açıp kapamak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kapı kapamak düşman malından yemeye, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kapı pencere kapamak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba kapısı kapamak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne kapı kapamak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada gözlerini kapamak lüks, konfor içinde olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments