Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı taşla öldürmek

Rüyada yılanı taşla öldürmek

Rüyada yılanı taşla öldürmek istediklerini elde edeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet eder.

Rüyada yılanı taşla öldürmek gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Rüyada taşla yılan öldürmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı taşla öldürmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada taşların arasında yılan görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ondan faydalanacağına inanılır.

Rüyada taşın altında yılan görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılana taş atmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, düzenin bozulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet eder.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işarettir.

Rüyada taş altında yılan görmek hedeflerine yaklaşacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yılancık taşı görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments