Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşla yılan öldürmek

Rüyada taşla yılan öldürmek

Rüyada taşla yılan öldürmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, maddi olarak zarar edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada taşla yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Rüyada taşla yılan öldürmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı taşla öldürmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, düşmanlarına da dost olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada taştan yılan görmek kudret sahibi olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş altında yılan görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşların arasında yılan görmek işlerinde çok başarılı olacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulur.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana taş atmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına işaret eder.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, haneye bereket geleceğine, rahat erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments