Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş altında yılan görmek

Rüyada taş altında yılan görmek

Rüyada taş altında yılan görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, hafifleyeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada taş altında yılan gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya güç mücadeleleri yaşanmaması için geri planda kalmanız herkes için en iyisi olacak gibi duruyor.

Rüyada taş altında yılan görmek işlerin açılacağına, şeytana uyacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşın altında yılan görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada taşla yılan öldürmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada taştan yılan görmek her daim Allah yolunda olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına tabir olunur.

Rüyada yılancık taşı görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, afiyette olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşların arasında yılan görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments