Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılancık taşı görmek

Rüyada yılancık taşı görmek

Rüyada yılancık taşı görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılancık taşı gördüyseniz:

  • Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada yılancık taşı görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, şansının açık olacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada taştan yılan görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı taşla öldürmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına alamet eder.

Rüyada taşın altında yılan görmek ticarete adım atacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işaret etmektedir.

Rüyada taş altında yılan görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada taşla yılan öldürmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işarettir.

Rüyada taşların arasında yılan görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments