Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın altında yılan görmek

Rüyada taşın altında yılan görmek

Rüyada taşın altında yılan görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, güzel huylarının değişeceğine, umutlanacağına yorulur.

Rüyada taşın altında yılan gördüyseniz:

  • Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir.

Rüyada taş altında yılan görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada taşın altında yılan görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, yüzünün her daim güleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı taşla öldürmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yılancık taşı görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, hayatından çıkaracağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret eder.

Rüyada taşların arasında yılan görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, maddi olarak zarar edeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet eder.

Rüyada taşla yılan öldürmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments