Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana taş atmak

Rüyada yılana taş atmak

Rüyada yılana taş atmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, doğru yolu bulacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılana taş atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada yılana taş atmak borcunun da hafifleyeceğine, helal ekmek yeneceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada birilerine taş atmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kalp kırmaya alamet etmektedir.

Rüyada başkasına taş atmak borcunu ödeyeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayıya taş atmak kaybetmeyi göze alamayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, dinini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kediye taş atmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabaya taş atmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada domuza taş atmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, kucaklaşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşa tekme atmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments