Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllarını makasla kesmek

Rüyada kıllarını makasla kesmek

Rüyada kıllarını makasla kesmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ona yardımcı olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, başarıların çoğalacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kıllarını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada kıllarını makasla kesmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada makasla elbise kesmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada kaşları makasla kesmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı makasla kesmek hayırlı adımlar atılacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada makasla kurdele kesmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Rüyada elini makasla kesmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek insanlara küsüleceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments