Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı kovalamak

Rüyada yılanı kovalamak

Rüyada yılanı kovalamak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada yılanı kovalamak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada yılan kovalamak her geçen gün daha profesyonel olacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanları kovalamak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yeni bir işe girileceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı kovaladığını görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, makamını garantileyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına inanılır.

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine inanılır.

Rüyada yılanın kovaladığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın kovaladığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, o masumların bedduasını alacağına delalettir.

Rüyada yılanı kovalamak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kovaladığını görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments