Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, yeni işlere atılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kişinin başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada yılanı kovalamak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yılanı kovaladığını görmek güzellik ve hayır geleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanın kovaladığını görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, kazancının günbegün artacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işarettir.

Rüyada yılanın kovaladığını görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada yılanları kovalamak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işlerinin baltalanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına tabir olunur.

Rüyada yılan kovalamak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yeşil yılan görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments