Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kovaladığını görmek

Rüyada yılanın kovaladığını görmek

Rüyada yılanın kovaladığını görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, anne baba duaları alınacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, umutların biteceğine, dünya malı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yılanları kovalamak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına inanılır.

Rüyada siyah yılanın kovaladığını görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kovaladığını görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı kovaladığını görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kovalamak yalan söylemeye, geçiminin zor hale geleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yılanı kovalamak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküz kovaladığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments