Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanları kovalamak

Rüyada yılanları kovalamak

Rüyada yılanları kovalamak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanları kovalamak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Rüyada yılanı kovaladığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı kovalamak ticaretin büyüyeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yılan kovalamak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanın kovaladığını görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanları kovalamak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kovaladığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada taşla köpek kovalamak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments