Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kovalamak

Rüyada yılan kovalamak

Rüyada yılan kovalamak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada yılan kovalamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Rüyada yılanları kovalamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına alamet eder.

Rüyada yılanı kovaladığını görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yılan kovalamak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı kovalamak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın kovaladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kovaladığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada camız kovalamak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments