Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kovaladığını görmek

Rüyada birini kovaladığını görmek

Rüyada birini kovaladığını görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalet etmektedir.

Rüyada birini kovaladığını gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Rüyada tosun kovaladığını görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret eder.

Rüyada hamile kedi kovalamak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işarettir.

Rüyada birini silahla kovalamak kavgaların biteceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare kovalamak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada kurtun kovaladığını görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada satırla adam kovalamak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kovaladığını görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada karasinek kovalamak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments