Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı kovaladığını görmek

Rüyada yılanı kovaladığını görmek

Rüyada yılanı kovaladığını görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, elinin dara düşmeyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Rüyada yılanı kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Rüyada yılanları kovalamak sermayesinin çoğalacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Rüyada yılan kovalamak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı kovaladığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hata yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kovaladığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı kovalamak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Rüyada siyah yılanın kovaladığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine inanılır.

Rüyada kaçan birini kovalamak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments