Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı karnında görmek

Rüyada yılanı karnında görmek

Rüyada yılanı karnında görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı karnında gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada karnında yılan görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine inanılır.

Rüyada yılan ve kar görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kar ve yılan görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada karların içinde yılan görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnından yılan çıktığını görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında yılan olduğunu görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı karnında görmek elinin darlaşacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnından yılan çıkmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments