Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karların içinde yılan görmek

Rüyada karların içinde yılan görmek

Rüyada karların içinde yılan görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada karların içinde yılan gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Rüyada karnının içinde yılan görmek çok daha büyük adımların atılacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karların içinde yılan görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnının içinde bebek görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kar içinde kalmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar içinde oturmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlar içinde olmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Rüyada yeşillik içinde kar görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar içinde görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments