Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından yılan çıkmak

Rüyada karnından yılan çıkmak

Rüyada karnından yılan çıkmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada karnından yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Rüyada karnından yılan çıkmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karlı tepeye çıkmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalettir.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, bereketin ve verimin olacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı merdiven çıkmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine yorulur.

Rüyada karlı dağa çıkmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı yokuş çıkmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments