Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve kar görmek

Rüyada yılan ve kar görmek

Rüyada yılan ve kar görmek sorunların biteceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yılan ve kar gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Rüyada kar üzerinde yılan görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından yılan çıkmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve yılan görmek aydınlanacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında yılan olduğunu görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde yılan görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada karnında yılan görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada karnının içinde yılan görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, arkasından iyi konuşulacağına delalet eder.

Rüyada karnından yılan çıktığını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments