Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve yılan görmek

Rüyada kar ve yılan görmek

Rüyada kar ve yılan görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kar ve yılan gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada karnının içinde yılan görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, onunla yaşamını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kar ve yılan görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, sorunların hallolacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üzerinde yılan görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada karnında yılan görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Rüyada karnından yılan çıktığını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalettir.

Rüyada karnından yılan çıkmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine yorulur.

Rüyada kar üstünde yılan görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan ve kar görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments