Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında yılan görmek

Rüyada karnında yılan görmek

Rüyada karnında yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, mal kaybına uğrayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet eder.

Rüyada karnında yılan gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Rüyada karnından yılan çıkmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, fakirlerin güleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kar ve yılan görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, daha kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada karnının içinde yılan görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı karnında görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında yılan görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yükseldikçe yükseleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karların içinde yılan görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kar üstünde yılan görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada yılan ve kar görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments