Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından yılan çıktığını görmek

Rüyada karnından yılan çıktığını görmek

Rüyada karnından yılan çıktığını görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yarar sağlamayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada karnından yılan çıktığını gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada karnından yılan çıktığını görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin karnından çıktığını görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işarettir.

Rüyada karnında çıban çıktığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada karnından solucan çıktığını görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada karnından balık çıktığını görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada karnından bir şey çıktığını görmek borcunun kalmayacağına, mali krize gireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnından bebek çıktığını görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments