Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı kafese koymak

Rüyada yılanı kafese koymak

Rüyada yılanı kafese koymak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalettir.

Rüyada yılanı kafese koymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada yılanı kafese koymak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kuşu kafese koymak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanı kafese koymak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına alamet eder.

Rüyada güvercini kafese koymak batıl amele, kazancının da eksilmeyeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek de rahatının yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanaryayı kafese koymak zorlukların yaşanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafese güvercin koymak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments