Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafese güvercin koymak

Rüyada kafese güvercin koymak

Rüyada kafese güvercin koymak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafese güvercin koymak gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada güvercini kafese koymak işlerin açılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalettir.

Rüyada kafese güvercin koymak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada papağanı kafese koymak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak rahat geçinerek yaşayacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi kafese koymak hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşu kafese koymak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret eder.

Rüyada kanaryayı kafese koymak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ekmeğinin verimli olacağına, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments