Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak açların doyacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, geriye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste muhabbet kuşu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafeste görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments