Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hastalıkların sona ereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sorunlarının sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada kuşu kafese koymak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak onları rahat ettireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak büyük adımlar atılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada yılanı kafese koymak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanı kafese koymak görmediği yerlere gideceğine, günden güne kazancının artacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments