Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercini kafese koymak

Rüyada güvercini kafese koymak

Rüyada güvercini kafese koymak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalettir.

Rüyada güvercini kafese koymak gördüyseniz:

  • Ev kiralama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, ev alım satımı, dekorasyonu ya da tadilatı türünde gelişmelerle veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz.

Rüyada güvercini kafese koymak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafese güvercin koymak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağanı kafese koymak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kanaryayı kafese koymak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak elinin döneceğine, çalışmalarının beğenileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanı kafese koymak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments