Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ezmeye çalışmak

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, iyi şeyler yaşayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, korkularının yok olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, işlerdeki karın artacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak ister istemez çok üzüleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet eder.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak artık kötü günler yaşamayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, çok rahat edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments