Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulur.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına inanılır.

Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalettir.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, moralinin bozulacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılan öldürmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Rüyada siyah yılanı öldürmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments