Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kazancın daha da artacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine inanılır.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kısmetinizin açılacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak kötüyse düzeleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kazancının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin yakalamaya çalışmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments