Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, umutlarının kırılacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak neşesinin yerine geleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, çoluk çocuğa karışacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yılanı öldürmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına inanılır.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bunun da geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yılan öldürdüğünü görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments