Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı boğmaya çalışmak

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak karanlığın biteceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine yorulur.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Rüyada birini boğmaya çalışmak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, ağzının tadının bozulacağına, huzur ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak yediği ekmeğin verimli olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments