Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan öldürmeye çalışmak

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, her zaman el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Verimsiz işleri, yöntemleri, iş birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kazancının günden güne azalacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çok üzüntü duyulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, isteklerinin erteleneceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments