Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yılan beslemek

Rüyada küçük yılan beslemek

Rüyada küçük yılan beslemek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, maddi zarara uğrayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, amacına ulaşacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, arzuların gerçekleşeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada küçük yılan beslemek gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Rüyada küçük yılan beslemek elinin darlık görmeyeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada küçük köpek beslemek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına inanılır.

Rüyada küçük kedi beslemek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan beslediğini görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı evde beslemek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada su yılanı beslemek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan beslemek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments