Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli yılan tutmak

Rüyada zehirli yılan tutmak

Rüyada zehirli yılan tutmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada zehirli yılan tutmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada zehirli yılan tutmak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yılan sokması görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yılandan zehirlenmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada zehirsiz yılan görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işaret eder.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, yardımda bulunacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada yılan zehiri emmek onu hayallerine kavuşturacağına, hayırlı bir yola girileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yılan görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments