Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı eliyle atmak

Rüyada yılanı eliyle atmak

Rüyada yılanı eliyle atmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, aniden evlilik kararı alacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı eliyle atmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Rüyada yılanı eliyle atmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada eliyle yılan öldürmek işten ve güçten el etek çekileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, kazançlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı eliyle tutmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eliyle yılan tutmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı eliyle öldürmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, ağız tadının bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eliyle balık tutmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada eliyle balık yakalamak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments