Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle yılan öldürmek

Rüyada eliyle yılan öldürmek

Rüyada eliyle yılan öldürmek günbegün kötüleşeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, nasiplerini alacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Rüyada eliyle yılan öldürmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı eliyle öldürmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eliyle yılan tutmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalettir.

Rüyada yılanı eliyle tutmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı eliyle atmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eliyle fare öldürmek bereketi ve zenginliği bulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına delalet eder.

Rüyada birini eliyle dövmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments